W najnowszym odcinku serii „Misja przyroda” szef kuchni, miłośnik historii i pisarz Maciej Barton pokazuje, że kuchnia myśliwska wcale nie musi być skomplikowana. Choć często kojarzy się ją z daniami ekskluzywnymi i wyszukanymi, prowadzący udowadnia, że z dziczyzny można przygotować proste, dostępne dla każdego potrawy, idealne do wykonania w domowych warunkach.
W programie zwrócono także uwagę na wyjątkowe walory zdrowotne i ekologiczne dziczyzny – mięsa, które nie tylko zachwyca smakiem, lecz jest również naturalne, wolne od przemysłowych dodatków i doskonale wpisuje się we współczesny styl świadomego odżywiania.
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ O NASZYM SERIALU
Odcinek 7 – „Kuchnia myśliwska nie taka trudna”
Siódmy odcinek serii pt. „Kuchnia myśliwska nie taka trudna” zostanie wyemitowany w sobotę, 22 listopada o godz. 17:45 w TVP3 Szczecin.
Emisja:
TVP3 Szczecin:
Premiera – 22.11.2025 (sobota), godz. 17:45
Powtórka – 25.11.2025 (wtorek), godz. 18:15
Powtórka – 27.11.2025 (czwartek), godz. 16:15
Emisja we wszystkich 16 regionalnych stacjach TVP :
Premiera – 24.11.2025 (poniedziałek), godz. 19:30
Powtórka – 27.11.2025 (czwartek), godz. 11:30
Zobacz zwiastun: