Ogłoszenie o naborze na stanowisko: Referent NRŁ

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście lub drogą pocztową na adres: Zarząd Główny Polskiego Związku Łowieckiego, ul. Nowy Świat 35, 00-029 Warszawa do dnia 15 lipca 2019 r. (decyduje data wpływu) z adnotacją: „Oferta na stanowisko: Referent NRŁ”
Istnieje możliwość aplikowania przez stronę Pracuj.pl:
Ogłoszenie o naborze na stanowisko: Referent

Wymagania niezbędne:

• Wykształcenie wyższe
  • Bardzo dobra znajomość pakietu Microsoft Office
  • Doświadczenie w pracy biurowej
  • Wysoka kultura osobista

Wymagania dodatkowe:

• Znajomość problematyki łowiectwa i zasad organizacyjnych PZŁ
  • Znajomość języków obcych
  • Łatwość nawiązywania kontaktów i umiejętność współpracy z osobami na różnych szczeblach organizacji
  • Odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaniu zadań

Oferujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • szeroki pakiet socjalny

Wymagane dokumenty:

• CV
  • list motywacyjny
  • oświadczenie zawierające zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w złożonych dokumentach dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji prowadzonych przez Polski Związek Łowiecki Zarząd Główny, ul. Nowy Świat 35, 00-029 Warszawa, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 ze zm.)

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Polski Związek Łowiecki z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest Polski Związek Łowiecki z siedzibą w Warszawie przy ul. Nowy Świat 35 00-029 Warszawa. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

O terminie przeprowadzenia rozmów kwalifikacyjnych wybrani kandydaci będą informowani telefonicznie.
Informujemy, że odpowiadamy tylko na wybrane oferty i nie zwracamy przesłanych dokumentów.